Tuesday, April 12, 2011

Cubaan Kedua ;-)

biggrin rasanyer semua org dah nmpk my wall kt FB since smlm .. yup pagi td berjalannya Temuduga Biasiswa Staf for pursuing Master .. this time aku releks dan jawab soalan2 panel mcm biasa .. thn lepas punyalah aku high expectation dan beriya2 mengharap .. sudahnya keluar jer dari bilik sidang aku menangis kekecewaan ..rasa frust sgt2 time tue (refer kisah tahun lepas) cry ... kali nie aku pegang pada prinsip tawakal dan berserah pada Allah .. kalau ada rezeki .. ada la .. kalau dah memang bukan rezeki aku .. cuba dan usaha lagi hingga jaya mrgreen (ayat pujuk hati sendiri) .. terima kasih pada kengkawan yg doakan dan wish me luck wink .. lepas jer habis interview .. aku berjalan menapak balik dari Canseleri ke ofis .. mmg berpeluh dan membakar segala kalori dlm badan ... pastu smp jer ofis aku lari pegi toilet mandi .. lps mandi barulah rasa lega skit badan mrgreen 1st time aku mandi dlm toilet staf ...heh..heh..heh lol

6 comments:

Kancilbiru said...

all the best diana..ada rezeki ada la tu..hehehe

Madam Sooyaree said...

Insya allah kalau ada rezeki, tak ke mana ;)

Chempaka Aurora said...

Chem doakan semoga Diana berjaya dalam temuduga tu okeh.

~ana~ said...

moga tahun ni, rezeki berpihak pada kak di..insya allah...

nifalnin... said...

insyaALLAH,

ade rezeki ko nanti...

mar!ahaf!z said...

dah try sebaiknya.. selebihnya serah kepada Allah... k diana