Monday, May 9, 2011

Salam Hari Ibu 2011 ;-)

biggrin Selamat pagi semua .. rata-rata blog updates psl sambutan hari ibu .. pada aku hari ibu hari2 dan selamanya ... tak terbalas jasa semua ibu2 di dunia ini ... Selamat Hari Ibu buat semua yg bergelar Ibu ... Semoga Alllah merahmati golongan Ibu2 ini dunia dan akhirat ..amiinnn wink... weekend lps aku balik rumh my family .. bagi hadiah Mother's Day to my mom > small perfume to my mom dan gerak balik rumh cool... otw balik hubby ajak singgah ke IKEA .. penuh orang dlm IKEA disebabkan May Promo .. byk brg reduce harga .. aku nak beli mug IKEA sebab kt rumah punya ada yg dah pecah .. tapi nan ado .. sold out ok !!! kena tgu lagi 3 weeks baru ada .. alahai confused .. lps habis ronda ... kami celebrate Mothers Day dgn aktiviti makan2 dlm IKEA .. siap amik special kek for mom's yg beharga RM2 jer he..he..he lol ... time kat kaunter aku tgk org lain beriya2 shopping .. tapi kami beli benda2 yg biasa jer :- bantal baru utk adam dan aidil, kerusi IKEA for adam & aidil, grill pan, towel kecik utk aidil, lampu bilik tido kami, safety clip utk fridge .. total = RM2++ .. kalau bukan May Promo tue mau ler ratus2 total bill ... mrgreen tak lupa Thanks to my dear, adam & aidil yg sama-sama meraikan Mother's day with me wink

2 comments:

~ana~ said...

selamat hari ibu kak..:)

zailamohamad said...

happy mother's day buat Di;)

eh bestnya ada sale..harusku ajak husbandku menerjah IKEA ni..