Thursday, June 2, 2011

Spa Time ;-)

wink thanks a lot to beloved hubby yg sgt2 memahami ... he suggest and advise me to take MilkADeal Promo at Tini Spa, Seksyen 7, Shah Alam ... payment sudah settle .. print kupon settle .. my booking juga sudah confirm .. tinggal nak datang dan memanjakan diri pada esok hari-Friday 12.30tgh ... during lunch break ... at this moment I really need a good massage and body therapy di saat my whole body in really pain ... ramai dok nmpk my status kt FB sejak 2-3 hari nih kan cry ... jgn risau yer .. nanti kita share citer and review pengalaman di Tini's Spa itu cool oh yer .. senang jer kalau sesaper yg berminat mana2 promo from MilkADeal tue .. just login thru your Facebook acount , klik any promo yg korang minat > proceed payment boleh pilih M2U, kredit kad, online banking... > after payment dah settle > print coupon as proof of payment > call and confirm your booking kat mana2 spa,restaurant, outlet yg korang dah pilih tue > masa dtg just bawak diri dan coupon tue yer .. senang sgt2 ... x smp 15 minit pun mrgreen cepat..cepat ...dptkan pakej menarik dgn harga yg sgt2 reasonable lol

ps: wahhh .. ramai peminat yg minat my personal trainer itu ... his single but not available ..sudah berpunya yer mrgreen

6 comments:

Kancilbiru said...

wa wa...nak review yer..niza n the gang pun dah beli tapi belum set date lagi...tgh cari waktu senggang...:)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

niza > kita dah x leh tgu dah .. sebab badan dah sakit sgt2 .. confirm mmg pegi esok ;-)

lia said...

sbb mildeal la aku terjebak ke spa ha3 tp baguih gak, kot x, mmg x merasa laa...

~ana~ said...

jgn lupa kasi review ya..:)

AlinNilsa said...

wow...nak pergi bermanja2kan diri rupernyer...ai suker...suker suker sangat....

syanasaid said...

nnt bleh kite buat date gi SPA berdua
anak2 suh bapak2 jaga
kekee