Thursday, July 7, 2011

TQ Kevin ;-)

biggrin Bon Vovage Kevin Andrew ... selamat pulang ke KK, Sabah ... esok flight dia pulang ke Sabah.. all the best to you ... yesterday last sessi PT aku dgn dia ... dia dah turunkan info2 dan ilmu2 untuk aku bergym secara solo nanti .. even masa bulan pose nanti pun aku akan menjengah ke gym .. yg penting kena disiplin dan usaha mrgreen (sambil workout tue selalu feeling bayangkan gmbr J.Lo yg superrr HOTTTT sbg pembakar semangat cool ..ha..ha...ha...mrgreen ) .. million thanks to you Kevin ... sepanjang PT session dgn dia sgt2 fun ... very understanding ... motivated dan selalu dorong kita to push the limits higher cool ... his last mesej smlm "Kak konsisten tau" ... last sessi timbangan semalam my weight 72.6KG lol semakin menunjukkan penurunan cool ..

5 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

teruskan diana..hehehe...leh capai target kalau konsisten...
jeles jeles...hehee

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

fiza > pas pantang nanti ko memulakai target yer ;-)

lia said...

Alhmdlh...

Jom sama2 workout... Aku main skipping jer la kat umah tapinya... Nak jugak turunkan berat ni, 90 tau hu3

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lia > bolehnya tue lia ... slow2 .. lama nmpk kesannyer ;-)

mrs shaifull said...

go diana go :)