Wednesday, April 18, 2012

~ Cinta Bersatu ~

gara-gara tgk telemovie Cik Paris Diva Kampung Isnin malam di saluran 105 .. aku dah jatuh cinta dengan lagu nieh .. masa mula-mula dengar lagu nie aku igt penyanyi dari indonesia .. sekali tue Liyana Jasmay yg nyanyi laaa tepuktangan.. vokal dia beza dgn lagu awal2 dia dulu .. aku ada baca kt paper dia siap belajar masuk kelas vokal tue sebab org komen vokal dia masa nyanyi lagu AKu tak Percaya Cinta tue .. sengihnampakgigi .. so korang layan lagu jiwang jelah hari nieh love Boleh jer download kt SINI love

Cinta Bersatu - Liyana Jasmay

Di matamu ku berharga
Kau perlakukan aku
Lebih dari mencintai dirimu

Di dekatmu ku merasa
Bahagianya aku
Dapat ruang cintamu

Hanya kamu saja
Yang mampu begitu
Tulus
Mengerti aku

Kau sempurna bagiku
Tak kurang sesuatu
Kau terima apa adaku

Ku sempurna bagimu
Tak kurang sesuatu
Cinta bersatu

Gayamu
Sifatmu
Cara mencintaiku
Yang membuatku diriku jatuh cinta padamu

2 comments:

mama_umar_maryam said...

aduh,zt ni mmg dh lame xdpt tgk tv,anak2 konker..klu dpt tu mmg syioklah

fini zaini said...

aku pn ingt lagu ni retis indon..skali liyana jasmay...mmg sedap..suka gak..eheheh