Thursday, April 19, 2012

Relaxing ;-)

~menunggu bilik treatment siap ~

peaceentry tertangguh .. seminggu dok peram he..he..he.penat.. dari minggu lepas hubby dok inform bgtau dia ada amik satu online deal pakej spa .. mcm deal online yg aku pernah aku try @Tini Spa cuma dpt servis yg trial2 pakej jer .. so x ler excited sgt .. alih2 time weekend lepas hubby suruh siap2 standby .. appointment spa dah siap confirm booking pkl 9.30mlm encem ..aku igt spa tu kt area2 rumah ker .. sekali tu kat The Asia Spa, Jln Yap Kwan Seng KL .. hubby siap htr + jaga budak2 .. habis dia bawak budak2 tu meronda-ronda KL tgk lampu sambil menunggu mama dorg settle berspa almost 2hrs+peace .. lega giler dan rasa betul2 relaxing ... treatment yg aku dpt selama 2jam+ nie : full body massage + head massage + aroma eye pillow + full body scrub & mask ... first time aku merasa spa bertaraf bintang2 gaya ginie sengihnampakgigi .. yg kagum tue setiap bilik spa tue ada bilik air besar berjakuzi bagai menari .. oh yer The Asia Spa nie kalau lelaki kena bwk wife spa sekali .. tak boleh dtg spa sorg2 takbole.. psl pekerja spa nie semua perempuan .. pekerja dia 100% from Indonesia .. owner jer chinese .. sekian kisah spa aku ..terima kasih sekali lagi kepada pada pihak penaja = Mr. Hubby love

~ tepi jakuzi nie siap ada toilet + shower .. mmg luas bilik air personal each treatment room ~

7 comments:

shima said...

wah menariknya nurul...ehhe tp jauh gak tu kan...ehhehe jalan jalan KL lah yer

zailamohamad said...

bestyaaa..sporting laki hang jaga anak segala..ni barunya menghargai isteri:)

lia said...

wallaweiiiii.....

ckp kat husband ko 'dia antara husband t'baek d donia'

& ko isteri yg beruntung itu ;)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

itu ler jauh dr rumah ... tp berbaloi2

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

itu ler ... semua suri rumah kena dpt treatment nieh ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aminnn ..aminnnn ;-)

mama_umar_maryam said...

clap3..camnilah besttt,hehhehe,jauh pon xperkan diana ;)