Tuesday, May 29, 2012

Latest Pic ;-)

loveHasil shopping tops from Ammara Hijabi  love

peace gara-gara pic nie.. member2 tego kata gmbr nie nmpk aku semakin kurus .. updates terkini berat aku adalah 69 kg .. berat sebelum ni 67 KG .. naik 2 kg disebabkan naik muscle .... naik muscle sebab bulan ni aku byk buat weight & boxing training .... mula2 aku mcm geram + tensi dgn personal trainer Mr. Abu marah.. kenape berat aku jadi naik pulak .. keciwaaaa sgt2 .. dah ler kena dera bagai nak rak dkt gym gigil .. sekali tue aku tak habis baca results tue .. mata asyik memandang kat berat/weight results .. hasil explanation Personal Trainer baru la x jadi mengamuk ... Full Body Weight results menunjukkan results fat aku turun tepuktangan .. baru rasa legaaa .. sekarang nie aku pakai jeans lama sebelum preggy Aidil yg bersize 34 tue .. elok jer tersarung = HEPPPPIIIII menari

ps: PB yg aku pakai kini .. kalau yg bahagian waist tue dah habis cangkuk last dah .. yg tali kat waist tue siap lilit2 ikat sebab nak bagi pendek .. kalau long bra pulak dah cangkuk tengah ke-dua .. x lama lagi masuk cangkuk last .. long girdle yg seluar tue pulak kt bhg perut dah longgar menari

12 comments:

fini zaini said...

fuyooooooooo...aku berat menten rasa nye tp tu lh peha ni camner nk kecikkn ek...tu le msalah aku benor nye...huhuhu

shima said...

kurus nyyyaaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kalau PT aku .. suka kerjakan buat senaman lowe body .. nak kecikan lower part ..tp seksaaaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kecik sket jer dari dulu ;-)

nifalnin... said...

peeewwwittttttttt...

jeles mak... siyes... mak jeles nih...

babe, camner senama lower body tu? meh ajar aku meh... part atas dah ok.. part bwh ni terlebih muatan plak... susah giler nak cr suar...

SyaNa said...

aku dulu gi gym pn berat tak turun
tp rse fit la body tu
perut pn nipis sket
huhu rindu gym session
huwaaaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kalau ada personal trainer disiplin sket.. nak plk PT yg kejammmm ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

part lower body cth :
1.naik turun tangga ..PT aku kejam selalu dera naik turun tangga kerusi tmpt duduk stadium
2. buat body bridging
3. abs excercise
4. nie yg plg berat baring , kaki lurus naikkan-turun 90 darjah ..satu set 15-20 kali kena repeat buat 3 set ..

lia said...

fewittttttttttttttt....

caya lah D...

~ana~ said...

wow..caya lah kak...nmpak kurus la skrg ni..:)

azlina majid said...

Good job dear

Atie.Rashid said...

wah... sis dh lose weight.. jelessssssss