Wednesday, August 15, 2012

Mood Raya & Salam Lebaran 2012 ;-)

Family Pictures ~ Syawal 2011

love semua dah dilanda mood raya ker? .. ada yang dah mula bercuti ker? ... permohonan cuti online aku pun dah diluluskan ketua jabatan since last week lagi .. makanya aku cuti start esok smplah ke 26hb .. baki cuti tahunan masih berbaki 29 hari lagi .. kagum tak ..heh..heh.. menari.. 27hb tue dah mula masuk ofis .. tapi hubby berkemungkinan khamis 23hb tue dah keje rasanya .. so tgklah nanti mcm mana .. kalau hubby dah mula keje .. aku pun sama kot .. masuk ofis awal sket .. malam nie dah nak mula kemas beg balik kg. sikit2 ... tahun nie turn kami beraya di rumh MIL, Kulim .. tiap2 tahun mmg konsep bergilir2 .. tak yah pening kepala gaduh2 ker tau senyumkenyit .. Insyaalah kami akan bertolak balik hari Khamis malam .. SIL Didie yg keje kt KL tue akan sama2 balik dgn kami .. so dia tinggal kete dia kt our house jer .. sebelum balik kg. tue ada few things yg aku nak settlekan .. list kat bawah nie jer yg aku plan buat masa nie :-

arrow nak panggil maid harian tu dtg kemas rumah

arrow buat home made facial .. scrub & masker = jimat

arrow balik rumah my mom, berbuka bersama & bagi my mom duit raya

arrow masukkan duit raya yg dah ditukar dalam sampul

arrow iron baju raya siap2

arrow panggil org dtg rumah potong rumput

arrow petang nie balik keje nak suruh hubby bwk hero2 potong rambut siap2

arrow kalau sempat nanti masa kat rumh MIL aku nak pegi saloon cuci & trim rambut yg dah panjang nie


babai kepada rakan2 yg pulang balik ke kampung tue .. Hati-hati di jalan raya .. semoga kalian selamat tiba di destinasi .. selamat kembali semula selepas bercuti nanti .. Semoga Syawal kali ini akan diraikan dengan penuh kegembiraan, kebahagiaan dan keberkatan .. ikhlas dari kami sekeluarga mengucapkan .. Salam Aidilfitri .. Maaf Zahir & Batin atas segala keterlanjuran kepada semua peluk

7 comments:

mama tisya said...

wah byk lg baki cuti tahunan..best2..slamat hari raya utk diana sefamily

Nana said...

aku satu hapa pon xwat lg diana
baju raya xde lg ahaha
tema pon xtau lg kaler apa

nifalnin... said...

selamat hari raya babe
ampun maaf dipinta...

semoga perjalanan ko dilindungi ALLAH...
take care...


*meh pas skit balance cuti ko tu kat aku... hehehehehehe...

lia said...

salam kemaafan jugak yer dr aku kot ada silap salah masa blogging ni...

selamat hari raya ;)

AdanyaKauUntukku said...

wahh siap list ok
akak masih lintang pukang
btw..selamat hari ray akat awak jugak
maaf zahir batin ok

shima said...

nurul..maid tu ada tak wat service cuci office? leh bg contact no tak?

mama_umar_maryam said...

akunyer list blh dikatekan 50% undone .hahaha..slmt ari raye diana..maaf zhr batin..