Monday, August 27, 2012

Warna-Warni Syawal 2012

love Kisah raya kami tahun ini ... alhamdulillah ..semuanya berjalan lancar .. pertama kali kami beraya at my MIL & FIL house di Kulim .. sebelum ini kami beraya di rumah tok hubby@Kepala Batas, Penang.. selepas arwah tok tiada .. MIL & FIL berhasrat nak beraya kat rumah sendiri di Taman Jati Kulim ... mmg meriah sgt2 ... semua family members ada .. warna tema kali ini dipilih & disponsor oleh MIL .. smpkan baju raya aku tue MIL siap tempahkan sekali dengan Tailor dia .. terbaik kan menari.. Our Family in Baby Blue@Blue Turquoise kenyit .. gambar2 ni semua from FB hubby, SIL & BIL .. aku tak sempat nak copy from DSLR SIL dari thumb-drive hubby .. mcm mana kisah raya korang .. sure meriah juga ... oh yer .. hari ni aku nak ucapkan Selamat kembali bekerja semuanya .. marilah kita semua bekerja dengan lebih bersemangat hari ini yer tepuktangan


10 comments:

mama tisya said...

sedondon biruuuuuuuu

-Sharleenz- said...

wah baju raya sponser.. bestnye! suweett gitew biru tekois...

crvmin sudin said...

nice colour

lia said...

perghhhh terbaekkk la mil hang... siap sponsor baju...

raya kami? biasa2 jer ;)

~ana~ said...

waaa....lawa nya kak...semua sama je....:)

SyaNa said...

lawa kaler baju korg
meriah sgt2

mama_umar_maryam said...

wow..sejukkk mate tgknyer..

maya amir said...

heheh..best gile..disponsor siap:) baby blue ni favourite jugak tahun ni..ramai gak kat fb yg pakai..cantik kan kaler die:)

fini zaini said...

aiseh..sma kaler plak kita thn ni ek..blue turquoise...

watyz said...

cantiknyer kaler...