Tuesday, August 28, 2012

Rezaki AA ;-)

peluk syukur alhamdulillah .. total duit raya adam & aidil sehingga ke hari nie berjumlah RM9++ .. terima kasih pada semua family members, sedara-mara, my boss, friends, etc. yg sudi bagi duit raya nie .. collection lebih banyak kepada Adam sebenarnya .. sebab dia berjaya puasa penuh tahun nie aminnnn ..... so duit raya dia mmg banyak sket compare to adik dia ihikhik.. dia siap remind .. "adik tak puasa .. tak dpt duit raya banyak tau" .. nak senang kira aku nak tambah duit raya dorang bagi cukupkan RM1k terus zas masukkan dlm ASB Didik Adam .. hari tu aku sempat bukak akuan ASB utk Adam jer .. makanya semua duit raya dorg berdua memang aku sekalikan satu akaun .. senang sengihnampakgigi tahun nie duit raya RM300 utk sanak-saudara yg aku tukar semua sold out .. takder berbaki .. mmg rezeki duit-raya utk sanak-saudara semuanya .. cuma ada 4 org jer budak2 yg dtg beraya kt rumah kami di pck alam masa cuti raya hari tue peace

4 comments:

mama tisya said...

rezeki anak2...tisya pn rezeki thn ni lebih skit dr thn lps...syukur

nifalnin... said...

alhamdulillah..

rezeki kan bulan raya nih
sempat ko kira
aku x kira pun lg duit raya double NH
x sompek den...
heheheheheheh...

fini zaini said...

byknye duit rya AA...

SyaNa said...

alhamdulillah
aku xsempat kira lagi duit iman
main ponyok2 dlm tabung dia jek